Kalender

 
 
2020 Activiteit
december
5 december
zaterdag (deel 1 / 2)
Midwinter GEANNULEERD
Nieuwkoop
6 december
zondag (deel 2 / 2)
Midwinter GEANNULEERD
Nieuwkoop

Kalender 2020

2019-vbk01
Wederom rijkelijk gevuld met wedstrijden gespreid over heel Nederland. Dat is wat wedstrijdzeilen in onze klasse zo bijzonder maakt. Evenementen op vele verschillende plassen en meren, ieder met hun eigen schoonheid en uitdaging. Gastvrij ontvangen worden op havens en in clubhuizen, bestaande contacten versterken en nieuwe vrienden maken… dat typeert wedstrijdzeilen in de grootste klasse van Nederland.

De Nederlandse kampioenschappen sprint, de ‘gewone’ kampioenschappen – je zou kunnen zeggen: “sprint en langebaan” – en de SeizoensFinale zijn hoogtepunten georganiseerd door de klasse-organisatie zelf i.s.m. ervaren zeilverenigingen.

Dit seizoen voor het eerst een toerweekend op de kalender (8-10 mei) voor een ieder die eens iets anders wil, op avontuur met de kwadraat, dwars door Zuid-West Friesland.

Aangegeven is welke evenementen meetellen voor de jaarprijs, 10 wedstrijd series / evenementen waarvan de beste 6 meetellen voor het klassement (*). 

Bij ieder evenement ziet u een naam + telefoonnummer, mocht u vragen hebben over de lokale situatie of het evenement zelf. Dit zijn ervaren wedstrijdzeilers uit de regio die u op weg kunnen helpen als iets niet duidelijk is.

Tot op het water!

16m2 KO

(*) Door het Corona virus zijn er veel wedstrijden in 2020 niet gezeild. Daarom wordt er dit jaar niet gestreden om de Jaarprijs.

 

ADRESGEGEVENS

Binnen Kalkhaven 2
3311 JC Dordrecht, Nederland

INFORMATIE

KvK 40412318
Rabobank: NL02RABO0180751662 BIC: RABONL2U