Jubileum evenement

 
 

Het jubileumprogramma

nk2020-start-01 2

16 oktober 2020

Zaterdag 15 mei 2021
 09.30 Ontvangst voor oud-leden en speciale genodigden.
  10:00 - 12:00 Twee 'reguliere' wedstrijden die meetellen voor de einduitslag.
 12:00 - 13:00 Lunch is being served
 12.30 uur volgt het welkomstwoord.
 13.00 - 16.30 uur Korte wedstrijden op het Pikmeer voor oud-leden, ladies only, VIP's, bemanningen, oud-kampioenen etc.
 17.30 – 18.30 uur is er een happy hour.
 19.00 – 21.30 uur vindt het jubileumdiner plaats.
22.30 uur afsluiting jubileum.

Uiteraard bent u niet verplicht om mee te doen aan de gelegenheidswedstrijden. De wedstrijden op het Pikmeer zijn uitstekend te volgen vanuit het clubhuis en vanaf het starteiland. Er worden bovendien diverse volgboten ingezet.

Vrijdag 14 / Zondag 16 mei 2021
Op vrijdag 14 en zondag 16 mei worden 7 reguliere wedstrijden verzeild. Op alle winnaars staan schitterende jubileumprijzen te wachten.

Meld u vrijblijvend aan:
Bent u erbij of denkt u erover om erbij te zijn? Kijk wie zich al hebben aangemeld en zorg dat u erbij komt te staan. Meld u alvast vrijblijvend* aan en download alvast de (digitale) Kwadraat & Praat van 2020.

 * in het vroege voorjaar van 2021 zullen wij u vragen de vrijblijvende aanmelding om te zetten naar een definitieve bevestiging, waarbij u een aantal concrete keuzes kunt maken.

In welke boot of boten heeft u gevaren ?
Ga naar De Botenlijst en geef aan in welke boot of boten u gevaren heeft als stuurman en of bemanning. Heeft u speciale herinneringen of foto’s? Wij ontvangen ze graag

Oud leden, helpt u ons om ze te vinden?
Een grote uitdaging waar voor we staan en waarvoor we uw hulp heel hard nodig hebben, is het opsporen van onze oud-leden van onze klassenorganisatie. In de loop van de afgelopen 90 jaar zijn dat met zekerheid meer dan duizend! U kunt de jubileuimcommissie helpen door de u bekende oud-leden te attenderen op het jubileumevenement. Kent u oud-leden waarvan u vindt dat zij dit jubileum zeker niet mogen missen, laat het ons weten. Zodra wij de contactgegevens hebben, zullen wij zullen voor een persoonlijke uitnodiging gaan zorgen.

Graag Uw tip met namen van oud-leden. Voeg zo mogelijk een e-mailadres, een telefoonnummer of adres toe. Beschikt u niet over contactgegevens, voel u niet geremd, wij gaan er achteraan.

Foto en Film
Ga naar onze foto en film pagina en bekijk beelden over onze eerdere Jubiliea, op het Bergumer meer in 2006, op het Paterwoldse meer in 2011 en op het Gaastmeer in 2016.

Altijd mooi, foto's en bewegende beelden van onze 16m2-en. Daarin zijn we altijd geinteresseerd! Mocht u filmpjes en fotos in uw bezit hebben en u wilt deze met ons delen voor op de website,  neem dan contact op met onze secretaris: siraterces.[antispam].@16m2.nl.

 

Evenement locatie

grou-kwvfrisia

16 oktober 2020

Sinds de realisatie van het Marit Bouwmeester Zeilcentrum in Grou in 2013 beschikt de KWV Frisia over een fraaie en gezellige uitvalsbasis, direct gelegen aan het Pikmeer.

KWV Frisia houdt hier haar vergaderingen, pubavonden en gebruikt het centrum als wedstrijd- en trainingscentrum. De wedstrijden en trainingen op het Pikmeer zijn vanuit het moderne zeilcentrum prima te volgen voor publiek. Marleen Kelderman zorgt desgewenst voor een drankje of hapje, eventueel op het fraaie terras.

Op de begane grond van het drijvende zeilcentrum bevinden zich een gezellige bar en een restaurant. U kunt hier terecht voor een drankje, borrel, een lunch of een diner. Daarnaast beschikt het zeilcentrum over twee instructie- of vergaderruimtes die eventueel kunnen worden samengevoegd tot een grotere ruimte. Bij het zeilcentrum staat een botenkraan en ligt een trailerhelling. Het zeilcentrum is goed toegankelijk voor mensen met een beperking. Op de benedenverdieping bevinden zich de toiletten en kleedkamers. Al met al is het zeilcentrum een zeer geschikte locatie voor allerlei watersportactiviteiten. Het zeilcentrum kan eventueel ook worden gebruikt of gehuurd door 'droge' instanties.

Adres:
Marit Bouwmeester Zeilcentrum Grou
Prinses Wilhelminastraat 3
9001 KE  GROU
Marleen Kelderman - beheerder
Tel: 06 - 15 58 57 95
E-mail: ofni.[antispam].@zeilcentrumgrou.nl

 
 
 

ADRESGEGEVENS

Binnen Kalkhaven 2
3311 JC Dordrecht, Nederland

INFORMATIE

KvK 40412318
Rabobank: NL02RABO0180751662 BIC: RABONL2U