Jubileum locatie

 
 
 

grou-kwvfrisia

Sinds de realisatie van het Marit Bouwmeester Zeilcentrum in Grou in 2013 beschikt de KWV Frisia over een fraaie en gezellige uitvalsbasis, direct gelegen aan het Pikmeer.

KWV Frisia houdt hier haar vergaderingen, pubavonden en gebruikt het centrum als wedstrijd- en trainingscentrum. De wedstrijden en trainingen op het Pikmeer zijn vanuit het moderne zeilcentrum prima te volgen voor publiek. Marleen Kelderman zorgt desgewenst voor een drankje of hapje, eventueel op het fraaie terras.

Op de begane grond van het drijvende zeilcentrum bevinden zich een gezellige bar en een restaurant. U kunt hier terecht voor een drankje, borrel, een lunch of een diner. Daarnaast beschikt het zeilcentrum over twee instructie- of vergaderruimtes die eventueel kunnen worden samengevoegd tot een grotere ruimte. Bij het zeilcentrum staat een botenkraan en ligt een trailerhelling. Het zeilcentrum is goed toegankelijk voor mensen met een beperking. Op de benedenverdieping bevinden zich de toiletten en kleedkamers. Al met al is het zeilcentrum een zeer geschikte locatie voor allerlei watersportactiviteiten. Het zeilcentrum kan eventueel ook worden gebruikt of gehuurd door 'droge' instanties.

Adres:
Marit Bouwmeester Zeilcentrum Grou
Prinses Wilhelminastraat 3
9001 KE  GROU
Marleen Kelderman - beheerder
Tel: 06 - 15 58 57 95
E-mail: ofni.[antispam].@zeilcentrumgrou.nl

 
 
 

ADRESGEGEVENS

Fleardyk 27
8629 RD Scharnegoutum, Nederland

INFORMATIE

KvK 40412318
Rabobank: NL02RABO0180751662 BIC: RABONL2U