Inschrijving NK 2020 Geopend

 
 

Inschrijving NK 2020 Geopend

Geplaatst op 13-07-2020  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Wesley Ladage

16m2-2018-eizehoekstra-063WE MOGEN WEER!

Eind juni kregen we van Rutte te horen dat er mogelijkheden zijn om weer te kunnen varen.
De organisatie heeft enorme aanpassingen moeten doen door de gevolgen van Corona.
Zo is er besloten om geen uitgebreid walprogramma aan te bieden, de kans dat de vergunning van het evenement ingetrokken zou worden is gewoonweg te groot.
Wel zullen we spontane acties welke binnen de regels vallen uiteraard promoten.
Elly’s beach en Bistro staat klaar om naast het zeilen het naar ons zin te maken en de innerlijke mens te verwennen. Een voordeel is wel dat de kosten voor inschrijving een stuk lager zijn geworden.
Daarentegen zal de strijd om de wimpel minimaal net zo groot zijn als voorgaande jaren. Vergeet niet de ‘code’ van Bob Heineken (uit verslag ’19), ‘heb zelfvertrouwen en overtuiging, dat is van groot belang!’

Met de havenmeesters zijn afspraken gemaakt. Voor hen is het van belang dat een ieder zich aan de regels houdt. Met name de 1,5 meter en de verplicht toegewezen ligplaatsen zijn van belang.
Wij zijn blij dat we van hun terrein en alle faciliteiten gebruik mogen maken.

Het wedstrijd comité, de organisatie en alle vrijwilligers die opgetrommeld worden zijn enthousiast, petje af voor hen, de (extra) tijd en energie die in dit evenement wordt gestoken is niet gering. In slechts drie i.p.v. vier dagen is het varen van kwalificaties en vervolgens splitsen in Gold en Silver extra complex.
Het is lastig, zelfs na de enquête in te schatten hoeveel boten werkelijk zullen inschrijven. Gelukkig is de Beulakerwijde groot genoeg om in één veld te varen.  Voor de zeilers uitdaging om goed te starten. Het comité zal een extra verrekijker aan boord nemen om de nummers goed te kunnen lezen 😉.

We hebben goed zeilweer besteld dus je kunt je nu al inschrijven. Doe dit het liefst zo spoedig mogelijk, wel zo fijn voor de organisatie.
Mocht het evenement niet doorgaan vanwege verscherping van de Corona maatregelen dan wordt het inschrijfgeld teruggestort. Ook goed om te weten, de eerste 60 inschrijvingen worden geaccepteerd deel te nemen. De organisatie heeft besloten een max te zetten op 60, dus nog een reden om snel in te schrijven.

Wij hebben er zin in en zien jullie graag komen, tot dan!
Namens het Team NK Beulaker 2020,

Wesley Ladage

Inschrijven / Deelnemers


 

ADRESGEGEVENS

Binnen Kalkhaven 2
3311 JC Dordrecht, Nederland

INFORMATIE

KvK 40412318
Rabobank: NL02RABO0180751662 BIC: RABONL2U