Inschrijving NK Fleetracen 2021 geopend

Inschrijving NK Fleetracen 2021 geopend

Geplaatst op 13-07-2021  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Wesley Ladage

Beste (wedstrijd)zeilers,

Wederom een topevenement dat u niet mag missen, het NK Fleetracen 2021!

Nog niet iedereen zit inmiddels weer in het oude ritme maar wij als organisatie hebben niet stilgezeten. Het wordt weer een topevenement vol spanning en gezelligheid.

Naast een mooie serie van 10 (fijn voor de iets oudere zeiler) wedstrijden in 4 dagen te zeilen zullen we direct na het zeilen bij elkaar komen om de wedstrijden van die dag te evalueren, onder het genot van een gratis hapje en drankje.

Op vrijdag worden we ontvangen met live muziek en een fantastisch splitsingsdiner. De organisatie houdt het spannend, de uitslagen worden pas dan bekendgemaakt. Iedere dag zullen er verrassingsprijzen te verdienen zijn. WSV Braassemermeer heeft een schitterend clubhuis met balkon rondom en uitzicht over de gehele plas. Toeschouwers kunnen alles volgen vanaf een droog en zonnig balkon.

Op de website is meer informatie te vinden. U kunt zich daar inmiddels inschrijven en aangeven of u met moederschip, camper of tent komt. Schrijf hier direct in. De inschrijving sluit 19 augustus om 23:59 uur.

Wij hopen dat u uw medezeilers enthousiasmeert en dat er meer dan 50 boten aan de start verschijnen. Stiekem hopen wij op 60+ ?, hoe meer zielen hoe meer vreugd.

 

Wedstrijdlicentie, let op…

Vergeet niet dat zowel stuurman/vrouw als bemanning een licentie moet hebben. Deze is aan te vragen bij het Watersportverbond.

Er zijn drie soorten wedstrijdlicenties die je kunt aanschaffen:

  • Wedstrijdlicentie, geldig voor 1 kalender jaar, vanaf het jaar dat men 22 wordt. Deze licentie wordt automatisch verlengd vanaf eind 2021 en dient dus voor het seizoen 2021 zelf te worden aangeschaft– € 41,50
  • Wedstrijdlicentie, geldig voor 1 kalender jaar, t/m het jaar dat men 21 wordt. Deze licentie wordt automatisch verlengd vanaf eind 2021 en dient dus voor het seizoen 2021 zelf te worden aangeschaft – € 20,75
  • Evenementen-/opstaplicentie geldig gedurende 7 dagen, startdatum te bepalen bij aanschaf - € 10,50

Bestel je wedstrijdlicentie of evenementenlicentie eenvoudig via:

https://watersportverbond.force.com/leden/s/login/

 

Tot binnenkort !

Wesley Ladage en Bob Heineke


 

ADRESGEGEVENS

Fleardyk 27
8629 RD Scharnegoutum, Nederland

INFORMATIE

KvK 40412318
Rabobank: NL02RABO0180751662 BIC: RABONL2U