Inschrijving NK Fleetracen 2024 geopend!

Inschrijving NK Fleetracen 2024 geopend!

Geplaatst op 30-06-2024  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Wesley Ladage

Het is zover. We kunnen ons weer inschrijven voor het altijd spannende maar leuke NK fleetracen. Dit jaar varen we weer op de Beulakerwijde, een mooi groot water zonder vaargeulen, ondieptes of andere obstakels waar we rekening mee moeten houden. Lekker overzichtelijk.

De wedstrijdorganisatie onder leiding van Dirk Evers, is van plan totaal 10 wedstrijden over drie dagen te organiseren. We hopen natuurlijk op meer inschrijvingen, maar tot 56 boten starten we in 1 groep. Met een boven- en ondergate kunnen de vrijwilligers de baan goed managen en eventuele wind schiften opvangen door de boeien te verplaatsen.

Ook aan de wal gaan we het weer gezellig maken. Zo is er vrijdagavond een gezellig diner met entertainment. Bij voldoende aanmeldingen of als zich nog een extra sponsor zich aanmeld zullen we na het zeilen een happy hour houden. Stoere en sterke verhalen moeten natuurlijk gedeeld worden met elkaar. Hoe meer zielen hoe meer vreugd, dus als er vrienden of familie een hapje willen mee-eten kan dat.

Alle faciliteiten voor campers, tenten en moederschepen zijn aanwezig. Meldt het moederschip wel snel aan want vol=vol. Jekunt je hier opgeven. Daar vind je ook alle gegevens.

 

Wesley Ladage


 

ADRESGEGEVENS

Fleardyk 27
8629 RD Scharnegoutum, Nederland

INFORMATIE

KvK 40412318
Rabobank: NL02RABO0180751662 BIC: RABONL2U