Inschrijving NK 2022 geopend!

Inschrijving NK 2022 geopend!

Geplaatst op 29-06-2022  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Wesley Ladage

Samen met Watersport Vereninging Sleattemermar en Restaurant Badmeester Keimpe organiseren we dit jaar het NK fleetracen op en om het Slotermeer. Drie dagen waar natuurlijk strijd wordt geleverd om de wimpel maar ook drie dagen van ontmoeten, samenzijn en gezelligheid.

Vanaf donderdagmiddag 16 uur kunnen de boten te water gelaten worden en is de registratie balie open. In de aankondiging leest u meer. Let op: Zorg vooraf dat u de juiste vereiste licenties geregeld heeft (dit scheelt een hoop gedoe en ergernis).

Ook dit jaar organiseert de klasse-organisatie op zaterdagavond een gezellig diner. De kosten hiervan  zitten in het inschrijfgeld. Familie, vrienden en bekenden zijn van harte welkom om mee te eten, waarvoor een kleine bijdrage van €22,50 per persoon wordt gerekend.

Naast Badmeester Keimpe ligt Camping Marswal. Wij proberen met hen af te spreken de zeilers die met Camper of tent komen, bij elkaar te plaatsen. De moederschepen kunnen in de haven naast Badmeester Keimpe terecht. Wel is het belangrijk dat wij zsm weten wie met welk voertuig of tent komt. Na Corona draait deze branche op volle toeren en plekken zijn momenteel schaars. Mocht je een huisje willen huren kun je dat doen bij recreatiepark ‘Markant’ of bij Watervilla’s LUTZ net aan de overkant. Ook Hotel Teernstra in Balk zou een alternatief kunnen bieden.

Schrijf je alvast in, we weten uit ervaring dat we elkaar motiveren zodra de ander is ingeschreven. Het bestuur, de vereniging, de wedstrijdleiding, het restaurant, de organisatie en alle vrijwilligers hebben er veel zin in om van dit evenement een succes te maken, dus zorg dat u erbij bent en schrijf je hier in!

Wesley Ladage


 

ADRESGEGEVENS

Fleardyk 27
8629 RD Scharnegoutum, Nederland

INFORMATIE

KvK 40412318
Rabobank: NL02RABO0180751662 BIC: RABONL2U