Jubileum uitgave Kwadraat & Praat

Jubileum uitgave Kwadraat & Praat

Geplaatst op 14-01-2021  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Pieter Lanser

2bt9h2318Ons Kwadraat & Praat Magazine is elk jaar een hele bevalling. Verslagen, interviews en vooraankondigingen worden elk jaar opgeluisterd met foto’s van een kwaliteit die onze glossy tot een begeerlijke hardcover maken. In een jubileumjaar (zie ook onze jubileum pagina) komen daar nog smakelijke verhalen uit de oude doos bij. Oud-voorzitters van de klasse-organisatie en de Hendrik Bulthuisgroep komen aan het woord, oud-kampioenen waarbij het kwartje die ene keer de goede kant op viel en een reis door de tijd van de Nederlandse zeilsport en onze klasse in het bijzonder. 4180

Wij zijn op zoek gegaan naar mannen en vrouwen van weleer, mensen met een lange geschiedenis in de zestienkwadraat, bekende en minder bekende namen. We vonden ze. En ze hadden verhalen! Wat voor verhalen! Met name Bob Heineke en Erik Groeneveld toonden zich ware interviewers en schrijvers. Met wie ze zoal spraken? Dat houden we nog even onder de pet, maar het belooft veel moois. Ook andere leden van de jubileumcommissie gingen het land in of hielden video-interviews. Er wordt op dit moment nog hard geschreven aan de nodige artikelen.

Of het jubileumevenement in Grou in 2021 doorgaat of niet, de pret van de vele voorbereidingen willen we alvast met u delen. De eerste jubileumuitgave van de Kwadraat & Praat wordt interessanter dan ooit!

 


 

ADRESGEGEVENS

Fleardyk 27
8629 RD Scharnegoutum, Nederland

INFORMATIE

KvK 40412318
Rabobank: NL02RABO0180751662 BIC: RABONL2U