Mooier kon het eigenlijk niet!

Mooier kon het eigenlijk niet!

Geplaatst op 20-05-2023  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Jansje Hofstra & Sven van Gelderen

Houtevenement 2023,

Wauw, wat hebben we een prachtig evenement gehad. Mooier kon het eigenlijk niet! 


Op zaterdag stonden er 3 wedstrijden gepland, twee in de ochtend, 1 in de middag. Twintig graden en een windkracht 3/4 heeft ervoor gezorgd dat de hele dag een feestje was. De wind stond over de volle lengte van het meer en met een innerloop baan hadden we dus prachtig mooie kruisrakken en voor de windse rakken. 

Klaas en Brechtje wonnen de eerste wedstrijd maar hadden helaas een OCS. Hierdoor werden Albert en Anneke 1e en zij zorgden er de 2e en 3e wedstrijd ook voor om eerste te worden. Knap, want ze moesten af en toe van ver komen. Voor onszelf werd de derde wedstrijd een bijzondere. Samen met Gerrit kwamen we 1 en 2 om de bovenboei. Erg leuk, de strijd bleef de hele wedstrijd en uiteindelijk werden we 3 en 4. Er was een prachtige onderlinge strijd,  elke wedstrijd weer. 

Na de wedstrijd was er de welbekende borrel met natuurlijk de sprintprijzen. Dit jaar gewonnen door Kjell Verweij en Sven Hellenberg in de 4432 die naast de sprintprijs het gehele weekend onwijs goed gezeild hebben!

Op zondag waren de voorspellingen minimaal.  Gelukkig stond er een windkracht 2 waardoor we nog twee prachtige wedstrijden konden zeilen. 

Al met al een prachtig geslaagd weekend. Hopelijk volgend jaar met weer een groter veld!


Groet,
Jansje Hofstra en Sven van Gelderen (4378).

Link naar de mooie foto's van Eize Hoekstra: Foto's Eize Hoekstra
Link naar filmpje KWS: Filmpje KWS
Link naar filmpje van Skydrone Sloten: Skydrone Sloten

 

ADRESGEGEVENS

Fleardyk 27
8629 RD Scharnegoutum, Nederland

INFORMATIE

KvK 40412318
Rabobank: NL02RABO0180751662 BIC: RABONL2U