NK Fleetracen Sloten: voorbereiding in volle gang!

NK Fleetracen Sloten: voorbereiding in volle gang!

Geplaatst op 12-08-2022  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Wesley Ladage

Beste zeilers,

Achter de schermen zijn de voorbereidingen voor het NK fleetracen al een poosje op gang. Over iets meer dan 3 weken is het zover, dan begint de strijd om de wimpel weer. Ook dit jaar doen we ons best om het aan de wal gezellig te maken, de happy hours en diner met muziek zullen niet ontbreken. Wij horen wel eens dat er zeilers zijn die niet hebben ingeschreven omdat ze denken dat ze niet goed genoeg zijn. Op de eerste plaats onderschat jezelf niet en op de tweede plaats vinden wij het juist leuk dat er een groot veld is. Hoe meer zielen hoe meer vreugd!
Het is voor iedere watersportvereniging een uitdaging de zeilers weer in de boot te krijgen. Gelukkig zien we langzamerhand de deelnemers lijsten weer wat groeien en zijn de reacties van de zeilers positief en geven ze achteraf aan dat ze het toch wel enorm gemist hebben de afgelopen twee jaar. Het zeilen, haren in de wind, er even uit, verstand op niks anders, gezelligheid, mensen ontmoeten, leuke verhalen en nog veel meer redenen om weer lekker in de boot te stappen.
Om de klasse 'in the picture' te krijgen bij zeilers van andere klassen is het idee ontstaan om de kampioenen van die klassen te vragen mee te doen aan ons NK. Mocht je dit jaar onverhoopt zelf niet kunnen varen vragen we je om je boot ter beschikking te stellen. Je kunt dit aangeven door een kort mailtje te sturen naar nedjirtsdewok.[antispam].@16m2.nl,  de hele klasse zal jou dankbaar zijn om zo de klasse te laten groeien.
Inmiddels zijn er 20+ inschrijvingen en verwachten we dat er nog zo'n 30 die er normaal gesproken ook bij zijn. Dit brengt het verwachte totaal op mogelijk méér dan 50. Let dus wel op, er is een limiet van 60 boten, vol is vol. We willen je niet bang maken maar het zou zonde zijn als je niet mee kunt doen omdat je te lang gewacht hebt. Schrijf je dus gelijk even in.
Voor degene die nog op vakantie zijn, geniet er nog even van. We zien jullie graag allemaal komen. Tot dan!

 

ADRESGEGEVENS

Fleardyk 27
8629 RD Scharnegoutum, Nederland

INFORMATIE

KvK 40412318
Rabobank: NL02RABO0180751662 BIC: RABONL2U