NK Fleetracen Sneek: Er kan nog meer bij!

NK Fleetracen Sneek: Er kan nog meer bij!

Geplaatst op 05-08-2023  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Wesley Ladage

NK Fleetracen Sneek: 8 tm 10 september

Het is bijna zover, NK Fleetracen staat voor de deur. We zijn blij verrast dat er al best veel aanmeldingen zijn. Tijdens het schrijven van dit stukje staat de teller al op 24. Deze enthousiastelingen weten al dat het een fantastisch evenement gaat worden en proberen de twijfelaars over te halen om zich ook in te schrijven. 

 Inmiddels weten alle vrijwilligers wat er van hen verwacht wordt. Van het controleren van de boten tot het slepen naar het eiland, van rescue tot aan finishuitslagen verwerken en van tosti tot aan feestelijk diner is uitgedacht. Het enige wat nodig is zijn sportieve zeilers. Uiteraard zijn er fanatiekelingen die strijden om de wimpel, maar weet dat je niet de allerbeste zeiler hoeft te zijn om aan dit evenement mee te doen. Naast het wedstrijdzeilen is het ook belangrijk de sociale contacten te onderhouden, stoere verhalen te vertellen of het slappe gelul aan te horen. Met elkaar zorgen we voor lol en maken dit evenement uniek. Strijd en gezelligheid gaan echt heel goed samen. 

INSCHRIJVEN T/M 27 AUGUSTUS 

Het is belangrijk dat je niet te lang wacht met inschrijven. Organisatorisch hebben we nog voldoende tijd nodig om na sluiting alles te regelen, vandaar dat je je kunt inschrijven tot en met 27 augustus. We moeten helaas streng zijn, latere aanmeldingen worden niet geaccepteerd. Wacht dus niet, je kunt je hier inschrijven (als je lid bent moet je wel eerst even inloggen). Het watersport verbond controleert of iedereen zijn licentie op orde heeft, het scheelt ons tijd als beide zeilers de benodigde licenties voor inschrijving geregeld hebben. 

CONTROLES  

Het spreekt voor zich dat je boot moet voldoen aan alle klasse voorschriften en er bestaat altijd een mogelijkheid dat er tussendoor een controle plaatsvindt. Voordat de boot te water gelaten wordt zullen de controleurs Teun en Daniel in ieder geval de verplichte inventaris controleren, zoals bv zwemvesten en drijvende lijn, peddel en hoosvat. Let op, ze zullen ook de bovendekse voorstagborging, de plaats van de correctiegewichten en de drijflichamen checken. Om stress en gezeur te voorkomen is het dus beter even van tevoren te checken of alles bij jou klopt. 

APP GROEP 

Na Inschrijving maken we een groepsapp aan waar we updates en informatie kunnen delen. In deze app krijgen jullie ook meerdere links waar jullie bij de Roerkoning je ontbijt, lunch of diner kunt bestellen/reserveren. 

We zien elkaar snel,

 

Vriendelijk zeilgroet, 

Wesley Ladage


 

ADRESGEGEVENS

Fleardyk 27
8629 RD Scharnegoutum, Nederland

INFORMATIE

KvK 40412318
Rabobank: NL02RABO0180751662 BIC: RABONL2U