Opleiding ZeilTrainer-Coach

Opleiding ZeilTrainer-Coach

Geplaatst op 08-07-2022  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Watersportverbond

Van het Watersportverbond ontvingen wij onderstaand bericht:

 

Beste Klassenorganisatie,

Op 27 september 2022 start er op 2 locaties een ZeilTrainer-Coach opleiding!
In Wolphaartsdijk (Zeeland) start een ZeilTrainer-Coach 3 opleiding en in Medemblik/Utrecht een ZeilTrainer-Coach 3/4.
Zeiltrainer-coach 3
Als Zeiltrainer-coach 3 begeleid je beginnende en gevorderde wedstrijdzeilers bij je vereniging of een andere organisatie. Zeilers wegwijs maken bij wedstrijden en hen de wedstrijdsport laten beleven geeft veel voldoening. En als je werkt met meer ervaren wedstrijdzeilers kun je veel voor ze betekenen als ze door jou steeds sneller en slimmer rond de wedstrijdbaan gaan.

In deze opleiding ligt de nadruk vooral op training geven. Hoe draag je jouw enthousiasme uit? Hoe kun je de zeilers uitdagen? Je leert een training te organiseren zodat het veilig en uitdagend is. Je verdiept je in techniek en tactiek, leert over een logische opbouw en oefeningen daarbij te bedenken. Het gaat vooral ook om jouw benadering van de zeilers waarmee je de basis legt voor sportplezier en talentontwikkeling. Je ontwikkelt een stijl van werken die bij jou past.

Zeiltrainer-coach 4
Deze opleiding richt zich op begeleiding van wedstrijdzeilers die meedoen aan landelijke en internationale wedstrijden. Je kunt toewerken naar een rol van hoofdcoach van een groep, vereniging of organisatie. Het gaat over de ontwikkeling van jouw zeilers tot totale sporters. Je bent dus veel meer aan het coachen. Je stelt het complete programma samen met gerichte aandacht voor fysieke training, mindset, mentale kracht en voeding. Jouw kijk op talentontwikkeling ontwikkelt zich met deze opleiding verder zodat je die in training, coaching, het totale programma en het beleid van jouw organisatie ook echt uit kunt dragen.
Wij verzoeken u vriendelijk potentiële deelnemers te informeren hierover. Alle informatie zoals data, locaties en prijzen is te vinden op onze website.
Alvast bedankt!

 

ADRESGEGEVENS

Fleardyk 27
8629 RD Scharnegoutum, Nederland

INFORMATIE

KvK 40412318
Rabobank: NL02RABO0180751662 BIC: RABONL2U