PIP boot inschrijving geopend!

PIP boot inschrijving geopend!

Geplaatst op 30-06-2024  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Kaj Moorman

De Primus Inter Pares (PIP) wordt dit jaar gehouden op 5 en 6 oktober bij GWV De Vrijbuiter (Loosdrecht) in de 16m2. Tijdens dit weekend varen de Nederlandse- , Europese-, Wereldkampioenen en dit jaar ook wellicht Olympisch kampioenen wedstrijden tegen elkaar. De winnaar van deze wedstrijdserie mag zich de Primus Inter Pares noemen!

De kampioenen zullen hierbij plaatsnemen achter het roer en de booteigenaren varen mee als bemanning. Na iedere wedstrijd wisselen de kampioenen van boot, waarbij de kampioen die de wedstrijd heeft gewonnen daarna vaart in de boot die als laatste is geëindigd en vice versa. In totaal varen er tussen de 20 en 30 kampioenen mee.

Voor meer informatie zie onze speciale PIP pagina

Voor dit jaar zijn wij ook weer opzoek naar booteigenaren die hun boot beschikbaar willen stellen voor dit evenement! Graag hiervoor zo snel mogelijk aanmelden via deze link!

Het is voor de organisatie namelijk erg prettig om ver van te voren inzicht te hebben in het aantal booteigenaren.

Dit jaar is de SeizoensFinale tevens bij GWV De Vrijbuiter (12 en 13 oktober) en vindt het weekend na de PIP plaats. De boten kunnen de week na de PIP blijven staan. Dit is dus ideaal voor de logistieke planning!

Wij hopen dit jaar weer op een grote enthousiaste groep booteigenaren om er samen met de kampioenen er een heel leuk en gezellig weekend van te maken!

Kaj Moorman


 

ADRESGEGEVENS

Fleardyk 27
8629 RD Scharnegoutum, Nederland

INFORMATIE

KvK 40412318
Rabobank: NL02RABO0180751662 BIC: RABONL2U