PIP zit in de lift!

PIP zit in de lift!

Geplaatst op 23-07-2023  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Jeroen van Catz

In het weekend van 7 en 8 oktober wordt wederom de traditionele PIP verzeild in onze mooie 16m2’en. De laatste editie (2022) kende méér deelnemende kampioenen dan de voorgaande jaren en die groei zet door. 

De PIP zit in de lift! Het aantal deelnemende kampioenen groeit, Olympische en internationale topzeilers kijken er naar uit om mee te doen aan dit evenement dat uniek in de zeilwereld is. Zij ervaren het als een eer om uitgenodigd te worden en te mogen deelnemen aan dit evenement. 

Komende editie wordt extra bijzonder, niet alleen omdat er veel kampioenen aan de start verschijnen maar ook omdat het Watersportverbond extra aandacht aan de PIP schenkt. Het Platform Zeilen zal op zondagochtend een jaarvergadering houden in het clubhuis van GWV De Vrijbuiter. Er worden 75-100 vertegenwoordigers van klasse-organisaties verwacht die na de vergadering de ontknoping van de PIP gaan meemaken vanaf volgboten en vanaf de wal. 

Na afloop is er een gezamenlijke borrel gevolgd door de prijsuitreiking inclusief de blauwe wimpel voor de winnaar. 

De PIP is een prachtige promotie voor onze klasse en zorgt voor landelijke aandacht in de watersportwereld. Mooi dat onze  klasse hierin een belangrijke rol mag en kan vervullen!

Zie voor meer informatie de PIP pagina op onze website.

Jeroen van Catz

 


 

ADRESGEGEVENS

Fleardyk 27
8629 RD Scharnegoutum, Nederland

INFORMATIE

KvK 40412318
Rabobank: NL02RABO0180751662 BIC: RABONL2U