Seizoensfinale gaat helaas niet door

Seizoensfinale gaat helaas niet door

Geplaatst op 28-09-2020  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Wesley en Rocco Ladage

nk2020-algemeen-01Beste zeilers,

Afgelopen weekend hebben 12 teams de Wiedbokaal gevaren. Met 19 inschrijvingen waren er dus de nodige afzeggingen waarvan de weersvoorspelling méér de oorzaak bleek te zijn dan de oplaaiende Corona. De storm en hoosbuien lieten zich alleen in de donkere uurtjes gelden en zo konden we genieten van perfect zeilweer zonder een drup regen en met - zo af en toe - een zonnetje. Er was géén walprogramma vanwege de Corona maatregelen.

De stemming na afloop was dan ook dat alle deelnemers uitkijken naar de SeizoensFinale twee weken later. We hebben nog een paar thuisblijvers gepolst die normaal gesproken van de partij zijn en daarmee leek de weg vrij om ook dit evenement door te laten gaan.

Een dag later komen we echter tot het voortschrijdende inzicht dat dit niet verstandig is. Na de laatste berichtgeving over de Corona ontwikkelingen en de te verwachten maatregelen en na overleg met het organiserend comité van Zeilvereniging Workum en Waterrecreatie Syperda in Gaastmeer, hebben we in goed overleg met alle betrokkenen besloten de SeizoensFinale 2020 niet door te laten gaan.

We gaan nu hard aan het werk om volgend jaar een goed gevulde evenementen-kalender in elkaar te draaien met daarin ook een fantastische SeizoensFinale op het Gaastmeer bij Sijperda Waterrecreatie.

 

Namens het bestuur,

 Wesley en Rocco Ladage


 

ADRESGEGEVENS

Fleardyk 27
8629 RD Scharnegoutum, Nederland

INFORMATIE

KvK 40412318
Rabobank: NL02RABO0180751662 BIC: RABONL2U