Uitstel jubileumevenement 90 jaar 16m2-klasse

Uitstel jubileumevenement 90 jaar 16m2-klasse

Geplaatst op 25-01-2021  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Reinout Klapwijk

De actuele berichten over de verspreiding van het COVID-19 virus hebben het bestuur van de 16m2 Klasse Organisatie doen besluiten om het jubileumevenement dat gepland was voor het Hemelvaartweekeinde 2021 in Grou te verschuiven naar 2022.

Tal van sportbonden zijn ons voorgegaan en hebben besloten alle grote evenementen tot 1 juni 2021 af te gelasten. Mocht sprake zijn van versoepeling van de maatregelen dan verwachten wij alsnog een beperking van het aantal mensen. Wij verwachten ook dat met name de ouderen onder de genodigden een dergelijk grote samenkomst zullen mijden uit zelfbescherming. Dat zou een devaluatie van een grootse viering betekenen, de Zestienkwadraatklasse onwaardig.

Wij gaan er vanuit dat een jaar later de beperkingen achter ons liggen en we met honderden bezoekers het jubileum kunnen vieren zoals een ieder verwacht met speciale zeilwedstrijden en een geanimeerd wal-programma. Een evenement waar een ieder die onze klasse een warm hart toedraagt bij aanwezig is.

Al vieren we onze verjaardag niet op het gedachte tijdstip, jarig zijn we dit jaar 2021 wel.

Binnenkort kunt u een extra dikke Kwadraat & Praat verwachten waarin de nodige aandacht wordt besteed aan ons rijke verleden. Bijzondere artikelen met oud-voorzitters van de Hendrik Bulthuis-groep en de Klasse Organisatie, een interview met het Watersportverbond over de zeilsport in de afgelopen 90 jaar en de plannen voor de toekomst, portretten van markante mensen onder onze leden en bijzondere gebeurtenissen.

Laten we hopen dat iedereen gezond blijft en we elkaar ontmoeten tijdens de andere evenementen die op de kalender staan. We zullen zo hier en daar de gelegenheid te baat nemen om het 90-jarig bestaan van de Zestienkwadraat dit jaar, te vieren met extra prijzen en andere verrassingen.

En de jubileumviering… daarvoor geldt: “Wat in het vat zit verzuurt niet”. Dat schuiven we door naar volgend jaar en gaan we vieren met een mooi programma voor iedereen.

Namens het bestuur, met sportieve groet,

Reinout Klapwijk

Voorzitter 16m2 Klasse Organisatie


 

ADRESGEGEVENS

Fleardyk 27
8629 RD Scharnegoutum, Nederland

INFORMATIE

KvK 40412318
Rabobank: NL02RABO0180751662 BIC: RABONL2U