Update huidige klassenvoorschriften

Update huidige klassenvoorschriften

Geplaatst op 11-04-2024  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Jeroen van Catz

Beste 16m2 zeilers, 

Tijdens de ALV van zondag 10 maart 2024 is door Ewoud Krens een update gegeven over de werkzaamheden t.a.v. een update van de huidige klassenvoorschrifte van de 16m2 klasse. 

Er wordt momenteel aan een lange lijst van verbeteringen gewerkt die ertoe moeten leiden dat (kleine) omissies worden weggenomen en de klassenvoorschriften eenduidig en helder zijn. 

De klassenvoorschtiften en de voorgestelde lijst van verbeteringen kunt u hier inzien.

Het bestuur vindt het belangrijk dat alle certificaathouders de mogelijkheid hebben om hun mening te geven over deze voorgestelde wijzigingen.  

Daarnaast zijn wij natuurlijk erg benieuwd of er onder de certificaathouders nog andere suggesties zijn voor verbeteringen van de de klassenvoorschriften. 

Hierbij dan ook het verzoek om te reageren op de volgende 2 vragen: 
1. Zijn er op- of aanmerkingen t.a.v. de voorgestelde wijzgingen zoals aangegeven op de ALV van zondag 10 maart

2. Heeft u suggesties voor aanvullingen of verbeteringen van de huidig geldende klassenvoorschriften?

Graag ontvangen we uw reactie uiterlijk 30 april 2024 via dit online formulier zodat we alle reacties gestructureerd kunnen verwerken. 

Na ontvangst van alle opmerkingen zullen we alle reacties en opmerkingen verwerken en bespreken met het Watersportverbond (zij zijn de eigenaar van de klassenvoorschriften). Het is de bedoeling om in het 3e kwartaal een Technische vergadering van Eigenaren te organiseren om de wijzigingen met elkaar te bespreken. Belangrijk om te vermelden dat alle (ook niet-leden van onze KO) en alleen certificaathouders gerechtigd zijn om te stemmen over de wijzigingen. 

Hartelijk dank voor uw medewerking. 

Het bestuur van de 16m2 Klasse-Organisatie. 

 


 

ADRESGEGEVENS

Fleardyk 27
8629 RD Scharnegoutum, Nederland

INFORMATIE

KvK 40412318
Rabobank: NL02RABO0180751662 BIC: RABONL2U