Nieuwe website - Kalender 2020

Nieuwe website - Kalender 2020

Geplaatst op 21-02-2020  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Voorzitter

website-2020Nieuw website 16m2 KO
Per 1 maart gaan we live met de nieuwe website.
Deze heeft al het goede van de oude website behouden maar is wel in een nieuw gestandaardiseerd en geïntegreerd jasje gestoken.
Dit maakt het onderhoud en bijhouden van de content eenvoudiger.
Er zijn een paar belangrijke verschillen ten opzichte van de oude website:- Je moet ingelogd zijn om vergaderverslagen en agenda’s van onze ALV’s te kunnen bekijken;-  het plaatsen en onderhouden van advertenties kan geheel door de adverteerder zelf worden gedaan; -Inschrijven voor KO evementen verloopt middels de eigen website www.16m2.nl, niet meer via sportinschrijving.nl;- Daar waar betaald moet worden verloopt dat middels iDEAL;We zijn blij dat we ook op dit vlak weer een stap voorwaarts hebben kunnen zetten!
Evenementenkalender 2020

Sinds kort staat de kalender voor dit seizoen op www.16m2.nl  met per evenement een contactpersoon om u verder te helpen ingeval van specifieke vragen over dat evenement.
Deze contactpersonen zullen per evenement ook een deelnemer vragen om een (kort is prima) verslagje te schrijven zodat alle thuisblijvers weten wat ze gemist hebben en de volgende keer toch beslist mee moeten doen.
Graag maak ik van deze gelegenheid u alvast te bedanken voor uw deelname en alle vrijwilligers voor hun inzet en bijdragen !

Nieuw lid met een mening en advies !
Onderaan het aanmeldformulier op onze vorige site komt de vraag: “Waarom wilt u lid worden?”
Een vraag die meestal onbeantwoord blijft en eerlijk gezegd ook een vraag die een beetje raar kan overkomen… zo van, je moet wel een heel goede reden hebben om lid te worden anders wordt u geweigerd.
Dit is natuurlijk absoluut niet de bedoeling, in tegendeel, we zijn blij met ieder nieuw lid. Laat dat helder zijn.
Vandaag echter heeft de aanvrager de moeite genomen de wens om lid te worden te onderbouwen en daarmee ook aan te geven waar de klasse-organisatie kan verbeteren.
Dirk-Jan Moleman schrijft: “Heb haar recent aangeschaft dus ik wil op de hoogte blijven van ontwikkelingen en als ik het bootje een beetje heb leren zeilen/trimmen wil ik af en toe aan een wedstrijdje meedoen.
Wat ik overigens mis op jullie website is de recreatieve doelgroep. Ik snap wel dat klasse-organisaties voornamelijk wedstrijdzeilers tot doelgroep hebben maar vooral in de 16m2 is het actieve recreatieve bestand natuurlijk immens en valt daar een wereld te winnen.
Ik zelf zou bijvoorbeeld straks best wel wat support willen krijgen in het sneller laten zeilen van mijn 16m2 maar vind daar eigenlijk in de afgelopen jaren (Kwadraat & Praat) zowat niks over terug.
Zie uit naar mijn lidmaatschap!” Nou Dirk-Jan… wij ook en we gaan nog meer ons best doen !! 

Reinout Klapwijk


 

ADRESGEGEVENS

Fleardyk 27
8629 RD Scharnegoutum, Nederland

INFORMATIE

KvK 40412318
Rabobank: NL02RABO0180751662 BIC: RABONL2U