Van Uw Voorzitter (16)

Van Uw Voorzitter (16)

Geplaatst op 05-01-2023  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Reinout Klapwijk

Nieuwjaar

Allereerst wens ik u een – in alle opzichten – gezond 2023. Een nieuw jaar betekent hopelijk een mooi seizoen met veel zeilplezier. Helaas zijn ons op de valreep van 2022 nog twee bijzondere leden ontvallen.

Harry Wijchers

Op 28 december jl. is oud-voorzitter Harry Wijchers op 84 jarige leeftijd, overleden. Harry was voorzitter van onze klasse-organisatie van 1983 – 1987. Voor een interview met Harry verwijzen we naar de Kwadraat & Praat 2021, het artikel “Voorzitters aan het woord”. Wij wensen zijn vrouw, kinderen en kleinkinderen veel sterkte met dit verlies.

Martin Heineke

Op 29 december jl. is een icoon uit onze zeilsport overleden, Martin Heineke, hij werd 79 jaar. Op In memoriam Martin Heineke - GWV De Vrijbuiter vindt u het veelzeggende memoriam. Wij wensen Dorrit, Kelly, Floris, Lise en Bob veel sterkte met dit verlies.

Bestuur

Vooruitlopend op de algemene ledenvergadering waarover later méér, kan ik u hierbij met genoegen aankondigen dat de volgende personen zijn toegetreden tot het bestuur:

- Betty Gietema als secretaris,

- Jan de Haan, Reinier Siebrand en Theo Dik als commissarissen.

- Jeroen van Catz heeft zich kandidaat gesteld voor het voorzitterschap en zal naar ik aanneem benoemd worden door de vergadering.

Het nieuwe bestuur gaat graag met eenieder in gesprek die bereid is om een steentje bij te dragen. Dit kan een eenmalig projectje zijn of een deeltaak zoals bijvoorbeeld het “beheer van de winkel”. Ik doel hiermee op de gadgets die u op de site ziet.

Save the date

Noteer alvast in uw agenda:

Zondag 12 maart van 14.00 – 16.30 uur, de algemene ledenvergadering (ALV) in Cafe Restaurant "De Kajuit" in Sneek.

De agenda en jaarstukken worden uiterlijk 14 dagen vóór aanvang gepubliceerd op www.16m2.nl

Altijd informatief, leuk en gezellig om elkaar in aanloop naar het seizoen te treffen. Te horen hoe eenieder de winter is doorgekomen, welke boten van eigenaar zijn gewisseld en welke evenementen bezocht gaan worden.

Tijdens de vergadering worden de speldjes uitgereikt onder de aanwezigen die 25 en 50 jaar lid zijn van de klasse-organisatie. Een extra reden om aanwezig te zijn.

Kwadraat & Praat 2023

Tijdens de ALV wordt ook ons nieuwe jaarboek uitgegeven met daarin weer veel interessante informatie, boeiende verhalen van en over leden en natuurlijk de evenementen kalender 2023.

Denk alvast na over collega leden in uw netwerk die niet kunnen komen naar de ALV. Het scheelt de KO portokosten als u voor hen de nieuwe K&P kunt meenemen.

Veel succes

met het in conditie brengen en houden van uzelf en uw boot om vanaf Pasen weer te genieten van de mooiste sport en het leukste spelletje dat er is… zeilen en wedstrijdzeilen.

 

Blijf gezond en graag tot snel ziens tijdens de ALV op 12 maart aanstaande !

 

Reinout Klapwijk

2023-01-01


 

ADRESGEGEVENS

Fleardyk 27
8629 RD Scharnegoutum, Nederland

INFORMATIE

KvK 40412318
Rabobank: NL02RABO0180751662 BIC: RABONL2U