Van uw Voorzitter (6)

Van uw Voorzitter (6)

Geplaatst op 22-12-2019  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Voorzitter

Bent u al druk met de boot bezig of staat de dame goed in de lak en kan er best nog een jaartje gewacht worden..? De ene eigenaar is eindeloos aan het schuren en lakken of sleutelen om dat ene lijntje nog beter te laten lopen en zo geniet de andere van de ‘zeil-winterslaap’..?

Voor bestuursleden en andere vrijwilligers die een handje uit de mouwen steken géén winterslaap. Overgang en vernieuwing van de website, voorbereidingen voor de algemene ledenvergadering (ALV), de beurzen BootHolland en Hiswa, overleg met het Watersportverbond over technische zaken, de wedstrijdkalender 2020 en in dit kader overleg met verenigingen over de kampioenschappen (NK-sprint en NK), adviserend controleren/meten van boten, afspraken voor en interviews met bedrijven/mensen voor artikelen in de Kwadraat & Praat 2020, het 90-jarig jubileum in 2021, het eerste toerweekend in 2020, jaarverslagen, jaarrekening en begroting… er is juist in de wintermaanden ongelooflijk veel werk aan de KO-winkel. Ik ben blij als de ALV geweest is, de dagen weer flink gelengd zijn en we op de drempel van het nieuwe seizoen staan.

Het komende verenigingsjaar belooft weer een topjaar te worden met veel spetterende evenementen. De Zestienkwadraat zal haar status van grootste zeilfamilie van Nederland verder kracht bij zetten met evenementen waar iedereen welkom is, lid of geen lid, eigenaar van een eigen of gastzeiler in een geleende boot… iedereen. Ook zeilers uit andere klassen die het wel eens willen proberen in een kwadraat.

Noteer alvast “7 t/m 11 februari Leeuwarden” of “11 t/m 15 maart Amsterdam” in uw agenda voor BootHolland of de Hiswa. Met bijna 90 jaar historie zijn het vele generaties die hun leven gedeeld hebben met elkaar en de Zestienkwadraat. Dat levert iedere beurs weer bijzondere ontmoetingen  en verhalen op. Bij het zien van die mooie kwadraat komen de herinneringen…

De nieuwe Kwadraat & Praat komt eind februari of begin maart van de pers en belooft weer een mooie editie te worden. Een jaarboek om te bewaren.

Mocht u een bijdrage willen leveren, bijzondere foto’s of anekdotes hebben of suggesties hebben ten beste van de klasse, schroom dan niet en stuur deze naar siraterces.[antispam].@16m2.nl of rettizroov.[antispam].@16m2.nl .

Is er iets anders waar u graag een steentje wilt bijdragen… u bent van harte welkom !

Namens allen die nu hard aan het werk zijn voor (ook) uw plezier, wens ik u een in alle opzichten gezond, gezellig en sportief nieuwjaar toe.

Reinout Klapwijk

2019-12- 22


 

ADRESGEGEVENS

Fleardyk 27
8629 RD Scharnegoutum, Nederland

INFORMATIE

KvK 40412318
Rabobank: NL02RABO0180751662 BIC: RABONL2U