Van uw voorzitter (3)

Van uw voorzitter (3)

Geplaatst op 12-12-2023  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Jeroen van Catz

Beste 16m2-zeilers,

Alle wedstrijden en toerweekenden zijn verzeild, de prijzen uitgereikt en de kampioenen gehuldigd. Het seizoen zit er officieel op, de boten kunnen de winterstalling in (voor zover dat nog niet gebeurd is), of het is een mooi moment voor wat onderhoud. 

Voor het bestuur en vele andere vrijwilligers is er geenszins sprake van een winterslaap. De winterperiode is juist één van de drukkere periodes waarin weer veel plannen voor het nieuwe seizoen worden gemaakt. Zo is de nieuwe redactie van de Kwadraat & Praat druk in de weer met weer een mooie nieuwe editie. De (concept) kalender van 2024 is inmiddels klaar en gepubliceerd op de website, en er wordt alweer nagedacht over de invulling van de diverse evenementen in het nieuwe jaar. Enkele evenementen staan nog onder voorbehoud vermeld, die data staan nog niet 100% vast en kunnen nog wijzigen. Tip: zoek de kalender op de website gelijk even op, maak afspraken met je zeilmaatje, en zet de evenementen gelijk in je agenda.  De ALV in 2024 staat gepland op zondag 10 maart, in Loosdrecht bij Café Heineke. 

Ook zijn deze donkere dagen voor kerst altijd een mooi moment om even terug te kijken op het afgelopen seizoen. In mijn ogen een mooi en succesvol seizoen geweest met een hele hoop enthousiaste verhalen van vele zeilers. Zowel tijdens de wedstrijden als de toerweekenden! Een stimulans om gezamenlijk in 2024 weer vele mooie evenementen neer te zetten.

Het bestuur van de 16m2 Klasse-Organisatie wenst jullie hele fijne kerstdagen en een mooie jaarwisseling toe!


Met vriendelijke groet,

Jeroen van Catz
Voorzitter 16m2 Klasse-Organisatie


 

ADRESGEGEVENS

Fleardyk 27
8629 RD Scharnegoutum, Nederland

INFORMATIE

KvK 40412318
Rabobank: NL02RABO0180751662 BIC: RABONL2U