Zilveren Verbondsspeld voor Paul de Groot

Zilveren Verbondsspeld voor Paul de Groot

Geplaatst op 28-05-2023  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Jeroen van Catz

15 mei waren we aanwezig bij de ALV van het Watersportverbond. Tijdens de ALV werd de zilveren verbondsspeld aan ons lid, Paul de Groot, uitgereikt. Dit voor al zijn verdiensten en inspanningen voor het (onder andere) opzetten en verbeteren van de opleidingsstructuur voor race officials.
paul-de-groot-verbondspeld-2023
Van harte gefeliciteerd Paul met deze verdiende onderscheiding! Als 16m2 Klasse-Organisatie zijn we trots om vrijwilligers zoals Paul onder onze leden te hebben.
 
Lees hier de gehele tekst van de voordracht:
Paul de Groot is al jaren een bekende in de watersport, vooral als race official in Sneek en
Loosdrecht en ook als bestuurslid van de KWVL, lid van het platform wedstrijdsport, de zeilraad en in zijn werkende leven. Vandaag willen we Paul vooral erkennen voor zijn inzet en bijdragen aan het Watersportverbond.
Het is heel plezierig samenwerken met Paul en zowel intern als extern weet hij de aandacht op het belang van opleidingen te vestigen. Hij heeft zich volop ingezet op het moderniseren van de opleidingen van race officials. Dat heeft Paul natuurlijk niet alleen gedaan, vele andere mensen hebben hieraan meegewerkt. Mede door Paul hebben we nu een sterk verbeterde opleidingsstructuur, waarbij je de eerste stappen als race official kan zetten via online Watersport Academy en opdoen van praktijkervaring bij de verenigingen. Hiervan hebben al veel beginnend race officials gebruik van gemaakt en hopelijk zullen er nog vele volgen - een mooie legacy die hij achterlaat.
 
Jeroen van Catz
 
Voorzitter 16m2 KO


 

ADRESGEGEVENS

Fleardyk 27
8629 RD Scharnegoutum, Nederland

INFORMATIE

KvK 40412318
Rabobank: NL02RABO0180751662 BIC: RABONL2U