Uitnodiging jubileum voor oud-leden en andere geïnteresseerden

Uitnodiging jubileum voor oud-leden en andere geïnteresseerden

Geplaatst op 29-06-2020  -  Categorie: Jubileum 2021  -  Auteur: Reinout Klapwijk

1931 – 2021: 90 jaar zestienkwadraat

Voor iedereen die onze zestienkwadraat een warm hart toedraagt.

U bent van harte uitgenodigd om het 90-jarig jubileum te vieren bij de Koninklijke Watersport Vereniging Frisia in Grou.

Dit wordt hèt moment om oude vrienden te ontmoeten, herinneringen op te halen, bij te praten, een rondje in een moderne 16m² te varen, wellicht een wedstrijdje te varen en met elkaar de ‘familiebanden aan te halen’.

Alle leden en oud-leden worden hierbij uitgenodigd om naar het jubileumweekend te komen. Geen lid of oud-lid, maar wel geïnteresseerd? U bent even welkom.

Het jubileumprogramma op zaterdag 15 mei 2021

  • Vanaf 09.30 uur is er de ontvangst voor oud-leden en speciale genodigden.
  • In de loop van de zaterdagochtend worden twee 'reguliere' wedstrijden verzeild die meetellen voor de einduitslag.
  • Lunch is being served from 12 till 13 hrs.
  • Om 12.30 uur volgt het welkomstwoord.
  • Van 13.00 -16.30 uur zijn er korte wedstrijden op het Pikmeer voor oud-leden, ladies only, VIP's, bemanningen, oud-kampioenen en wat we verder nog gaan bedenken.
  • 17.30 – 18.30 uur is er een happy hour.
  • 19.00 – 21.30 uur vindt het jubileumdiner plaats.
  • 22.30 uur afsluiting jubileum.

Uiteraard bent u niet verplicht om mee te doen aan de gelegenheidswedstrijden. De wedstrijden op het Pikmeer zijn uitstekend te volgen vanuit het clubhuis en vanaf het starteiland. Er worden bovendien diverse volgboten ingezet.

Op vrijdag 14 en zondag 16 mei 2021 worden 7 reguliere wedstrijden verzeild. Op alle winnaars staan schitterende jubileumprijzen te wachten.

Meld u vrijblijvend aan:

Bent u erbij of denkt u erover om erbij te zijn? Kijk wie zich al hebben aangemeld en zorg dat u erbij komt te staan. Meld u alvast vrijblijvend* aan en Download  alvast de (digitale) Kwadraat & Praat van 2020: 

kwadraat-praat-2020

 * in het vroege voorjaar van 2021 zullen wij u vragen de vrijblijvende aanmelding om te zetten naar een definitieve bevestiging, waarbij u een aantal concrete keuzes kunt maken.

In welke boot of boten heeft u gevaren ?

Ga naar De Botenlijst en geef aan in welke boot of boten u gevaren heeft als stuurman en of bemanning. Heeft u speciale herinneringen of foto’s? Wij ontvangen ze graag

Oud leden, helpt u ons om ze te vinden?

Een grote uitdaging waar voor we staan en waarvoor we uw hulp heel hard nodig hebben, is het opsporen van onze oud-leden van onze klassenorganisatie. In de loop van de afgelopen 90 jaar zijn dat met zekerheid meer dan duizend! U kunt de jubileuimcommissie helpen door de u bekende oud-leden te attenderen op het jubileumevenement. Kent u oud-leden waarvan u vindt dat zij dit jubileum zeker niet mogen missen, laat het ons weten. Zodra wij de contactgegevens hebben, zullen wij zullen voor een persoonlijke uitnodiging gaan zorgen.

 Graag Uw tip met namen van oud-leden. Voeg zo mogelijk een e-mailadres, een telefoonnummer of adres toe. Beschikt u niet over contactgegevens, voel u niet geremd, wij gaan er achteraan.

Foto en Film

Ga naar onze Foto en Film pagina en bekijk beelden over onze eerdere Jubiliea, op het Bergumer meer in 2006, op het Paterwoldse meer in 2011 en op het Gaastmeer in 2016.

Altijd mooi, foto's en bewegende beelden van onze 16m2-en. Daarin zijn we altijd geinteresseerd! Mocht u filmpjes en fotos in uw bezit hebben en u wilt deze met ons delen voor op de website,  neem dan contact op met onze secretaris: siraterces.[antispam].@16m2.nl.

 


 

ADRESGEGEVENS

Fleardyk 27
8629 RD Scharnegoutum, Nederland

INFORMATIE

KvK 40412318
Rabobank: NL02RABO0180751662 BIC: RABONL2U